Personaleudvikling

Hvorfor teambuilding?

Er du virksomhedsejer, medlem af en personaleafdeling eller lignende, så kan vi måske hjælpe dig. Vi har stor erfaring med arrangementer omhandlende sociale relationer og kommunikation.

Dit personale i din virksomhed er det vigtigste aktiv, du har! At tiltrække de rigtige medarbejdere, og udvikle dem i forhold til deres og virksomhedens planer og behov er væsentlige konkurrenceparametre, som du skal være opmærksom på. Men derudover er anerkendelse et motivationsfremmende redskab i din personalehåndtering. Styrkelse af de sociale relationer er også en styrkelse af din virksomhed.

Med mange års erfaring med teambuidling, events og personaleledelse, kan vi præsentere et bredt spekter af muligheder for virksomheder og offentlige institutioner.

Vi laver teambuilding, hvor hele kroppen er i sving, adrenalinen får et booost og deltagerne bliver mentalt og socialt udfordrede.

Vi laver også dybdegående workshops i organisationen, f.eks. Tjek på teamet, supervision, fremtidsværksted, værdigrundlag, SWOT, politikudvikling og politikformulering.

 

 

Skal dagen blive uforglemmelig, arrangerer vi hele totaloplevelsen: Nak og æd middag i vores kæmpe tipi, kanotur på Silkeborg Søerne eller hvad med at lægge hele arrangementet i Sveriges vildmark?

Spørg efter et godt tilbud

28590900

 


Værdigrundlag


Har din virksomhed styr på kerneværdierne? Kender medarbejderne dem? Hvorfor har I jeres værdier?


 


Vi laver en komplet workshop, hvor vi guider jer igennem hele processen fra idé til færdigt værdiggrundlag – selvfølgelig med masser af konstruktive debatter, kritik og feed back, gode grin – og vi kan også sørge for processer både inde og ude, med aktivitet i hoved og krop.Fremtidsværksted


Hvor er vi henne om 2 år? Om 5 år? Hvad skal vi der? Hvorfor er det vigtigt? Hvad er ikke vigtigt? Om at holde fokus og rød tråd i en foranderlig tid.


Med fremtidsværkstedet forankrer vi fælles visioner i praktiske planer.


 


Mange års erfaring med procesledelse i skoler og institutioner.Team-analyse


Med team-analysen tager vi et 360º tjek på teamet. Hvordan fungerer samarbejdet? Når vi vores resultater? Hvad med ledelsen? Lærer vi noget?


 


En operationel proces til at blive klog på dig selv og dine nærmeste kollegaer.