Kurser og uddannelse / Kano og kajak / Kanoweekend i SIlkeborg

Kanoweekend i SIlkeborg

Kanoweekend Silkeborg
17-19 april 2015

En dejlig weekend på de flotte Silkeborg Søer, hvor der er både fiskeørn og isfugl i baghaven.
På kurset lærer deltagerne grundlæggende kanoteknik.
Padleteknikker
Udstyr og grejkendskab
Pakning og lastning
Introduktion til makkerredning

Om aftenen laver vi lejrbål og laver mad over bål. En god lejlighed til at blive bedre på din kanoteknik og få en fed weekend på vandet.

Du skal kunne svømme mindst 200 meter.

Pris inkl. forplejning. Der arrangeres fælleskørsel. Du skal selv medbringe personlig udrustning. Vi har telte, redningsveste og kanoer.
Pris: 400,-
 
Mindst 5 deltagere


Kursusafgiften betales ved modtagelse af faktura, og det vil af fakturaen fremgå, hvornår betaling senest skal være mig i hænde.

Afmelding skal ske skriftligt med oplysning om fakturanummer. Ved afmelding senere end 2 uger før kursusstart betales hele kursusprisen. Såfremt du bliver forhindret, er du naturligvis altid velkommen til at sende en anden deltager.

Hvis der ikke er plads på et kursus, giver vi dig besked med det samme. Når kurset udbydes igen, vil du automatisk blive kontaktet af os og tilbudt plads. Ved for få tilmeldinger forbeholder jeg mig ret til at udskyde eller aflyse kurset.

Vær opmærksom på, at det er din egen forsikring der dækker, hvis du kommer galt afsted. Vi instruerer dig i at gøre tingene sikkert. Vi kan således også aflyse delelementer, hvis der opstår umiddelbart ugunstige eller direkte farlige forhold.
Ursus Outdoor Education | CVR: 31435528 | Søndervang 17, 8654 Bryrup - Danmark | Tlf.: +4528590900