Foredrag

 

Lars – vinder af Alene i vildmarken 2018

Lars Nyhuus Henriksen vandt med sin vilje og sin viden om vildmarken. Hans kæmpe erfaring fra adskillige ophold i den barske natur, hjalp ham til at tage de rigtige valg hele vejen til sejren.

Hør røverhistorier fra Altevatn, når Lars Nyhuus Henriksen kommer og fortæller om sine oplevelser og refleksioner fra ødemarken. Hvorfor tog han afsted? Hvad har han lært? Hvad oplevede han?

 

 

 

 

 

 

 

355 dage i vildmarken

Hvad fik en lille familie til at flytte til en øde svensk fjeldskov med bjørne og rensdyr som nærmeste naboer? Hør berettelsen om livet med vandspand, brændekomfur og isnende kuldegrader.

Familien tog et år ud af kalenderen for at leve i og af naturen. Et år med vildmarksliv sommer og vinter, mellem midnatssol og 33 graders kulde. I centrum af det hele står familieværdier, nærvær og tid og lyst til at lære sig – ikke bare at overleve – men at leve. Om hjemmeundervisning; mødet med samerne; bjørne og ulve; tilspidsede situationer og hyggelige stunder foran brændeovnen.

Med foredraget følger en rost billedside. Efterfølgende dialog.

 

 

 

 

Naturbilleder

Med over 40.000 naturbilleder i kameraet, deles der af en stor kærlighed til naturen. Billeder af vilde dyr og flotte landskaber.

Fra rejser til naturreservater og nationalparker, bl.a. Ordesa i Pyrenæerne, Camarque i Frankrig, Krkonose i Tjekkiet, Bialowezia i Polen, Pusztaen i Ungarn, Hardangarvidda i Norge, Hohe Tauern i Østrig, Brecon Beacons i Wales samtadskillige ture til Sverige og Norge, både sommer og vinter, vandre, ski og kano. Rejserne har budt på talrige møder med vilde dyr: Vildsvin, bisonokser, elge, ørne, gribbe, vilde heste, rener osv.

 

Publikum siger…

“STOR ros til jeres aften”

“10 gange bedre end en tur i biografen”

“Man bliver tændt…”

“Flotte billeder…”

“Utroligt flotte billeder”

 

Lars holdt over 100 foredrag på højskoler, aftenskoler, menighedsråd, lokalforeninger, virksomheder og mange andre steder.

 

Booking

Priser for lokalforeninger, højskoler, menighedsråd, aftenskoler etc.
0-50 deltagere                    3000
50-100 deltagere                4000
100-200 deltagere              5000
200 deltagere eller mere   7500
Priser for erhverv og landsorganisationer
0-50 deltagere                    5000
50-100 deltagere                6650
100-200 deltagere             8350
200 + deltagere                12450
Skoler i tidsrummet 9-15    3500
Priser + moms for momspligtige.
Prisen er uafhængig af foredragets længde.

Alle foredrag: Lars Nyhuus Henriksen

Kontakt 28590900