Kurser og uddannelse / Foredrag

Foredrag

355 dage i vildmarken

Hvad fik en lille familie til at flytte til en øde svensk fjeldskov med bjørne og rensdyr som nærmeste naboer? Hør berettelsen om livet med vandspand, brændekomfur og isnende kuldegrader. Familien tog et år ud af kalenderen for at leve i og af naturen. I centrum af det hele står familieværdier, nærvær og tid og lyst til at lære sig - ikke bare at overleve - men at leve. Om hjemmeundervisning; mødet med samerne; bjørne og ulve; tilspidsede situationer og hyggelige stunder foran brændeovnen.
 

Ulveforedrag

Et debatskabende foredrag om ulvens genkomst i Jylland. Foredraget er fakta, historier og egne erfaringer. Når ulven dukker op i landet efter 200 års fravær sker det ikke i stilhed. Mange har en mening om ulvens genkomst. Men hvad er egentlig myte og hvad er fakta? Et nuanceret og vedkommende foredrag. Billeder og debat. Et oplagt debatskabende oplæg i jagtforeningen eller på uddannelsesinstitutionen.
 

Naturbilleder

Med over 40.000 naturbilleder i kameraet, deles der af en stor kærlighed til naturen. Billeder af vilde dyr og flotte landskaber. Fra rejser til naturreservater og nationalparker, i hele Europa, både sommer og vinter, vandre, ski og kano. Rejserne har budt på talrige møder med vilde dyr.
 
Alle foredrag: Lars Nyhuus Henriksen
 
Publikum siger...


"STOR ros til jeres aften"

"10 gange bedre end en tur i biografen"

"Man bliver tændt..."

"Flotte billeder..."

"Utroligt flotte billeder"
Ursus Outdoor Education | CVR: 31435528 | Søndervang 17, 8654 Bryrup - Danmark | Tlf.: +4528590900