Kurser og uddannelse / Nordisk friluftsliv / Bushcraftkursus Jylland

Bushcraftkursus Jylland

Bushcraft og vildmarkskundskab
Sommerkursus
En intensiv introduktion til bushcraft og vildmarksliv i Jyllands flotte skov- og hedelandskab. Lær at lav ild, holde dig varm og orienteret. Kurset er hardtest og learning by doing. Øvelserne bliver udført i felten – midt i noget af Danmarks flotteste og vildeste natur.

* Etablering af primitiv lejrplads
* Kompas, natnavigation og mikronavigation
* Rebredningsteknikker, træksystemer og knob
* Rebbroer og krydsning af strømmende vand
* Spis naturen
* Ild – friktionsild, ildstål m.m.
* Sporing og adfærd i naturen
 


Kursusbevis: Ja

Pris inkl. forplejning. Der arrangeres fælleskørsel. Personligt grej skal pakkes i rygsæk, egnet til vandring..
Pris: 995,-
 
 

Kursusafgiften betales ved modtagelse af faktura, og det vil af fakturaen fremgå, hvornår betaling senest skal være mig i hænde.

Afmelding skal ske skriftligt med oplysning om fakturanummer. Ved afmelding senere end 2 uger før kursusstart betales hele kursusprisen. Såfremt du bliver forhindret, er du naturligvis altid velkommen til at sende en anden deltager.

Hvis der ikke er plads på et kursus, giver vi dig besked med det samme. Når kurset udbydes igen, vil du automatisk blive kontaktet af os og tilbudt plads. Ved for få tilmeldinger forbeholder jeg mig ret til at udskyde eller aflyse kurset.

Vær opmærksom på, at det er din egen forsikring der dækker, hvis du kommer galt afsted. Vi instruerer dig i at gøre tingene sikkert. Vi kan således også aflyse delelementer, hvis der opstår umiddelbart ugunstige eller direkte farlige forhold.

Disclaimer:
Dette kursus kan medføre snitsår i fingerne, våde støvler og rifter i tøjet. Ind i mellem vil du opleve at være træt og kold. Vær opmærksom på, at det er din egen forsikring der dækker, hvis du kommer galt afsted. Vi instruerer dig i at gøre tingene sikkert. Vi kan således også aflyse delelementer, hvis der opstår umiddelbart ugunstige eller direkte farlige forhold.

Forslag til pakkeliste:

Obligatorisk:
___ jakke, bukser og støvler i god kvalitet
___ shorts
___ fleece eller uldtrøje
___ sokker
___ evt. skiftesko
___ god rygsæk
___ sovepose
___ liggeunderlag
___ kniv
___ toiletgrej
___ medicin og sygesikring
___ håndklæde og badetøj

Valgfrit:
___ kompas

Hvis du har særlige hensyn som er nødvendige at vide, så kontakt mig (sygdom, mad, andet).
 
"Jeg havde højeforventninger og blev bestemt ikke skuffet. Lars formået at kombinere primitivt vildmarksliv og moderne friluftsliv på en unik måde, så man virkelig kom hjem med en god bagage, som nemt kan overføres direkte til hverdagen og på næste vildmarkseventyr. Ikke noget med at anvende special udstyr, som ingen almindelige mennesker har, det var back to basic, simpelt, alsidigt og fedt! Lækker mad, bålhygge og fantastisk natur. Kan varmt anbefales."
Deltager på vildmarks- og bushcraftkursus
Ursus Outdoor Education | CVR: 31435528 | Søndervang 17, 8654 Bryrup - Danmark | Tlf.: +4528590900