Kurser og uddannelse / Natur og jagt / Bialowieza - Europas urskov

Bialowieza - Europas urskov

Bialowieza – Europas urskov
13-17. maj 2015
 


Bialowezia er et fantastisk skovområde i det østlige Polen. Skoven rummer Europas største og bedst bevarede urskov, men vilde bisonokser, ulve, elge, sorte storke, skrigeørne og en masse andet godt.

Deres arrangeres et besøg i ”Strict Nature Reserve”, hvor der skal medgå en guide. Vi har dagelige morgenekspeditioner for at komme tidligt op og se dyrelivet.

Dyreliv: Europæiske bison, ulv, elg, bæver, los, vildsvin, krondyr.
Fugleliv: Skrigeørn, sort og hvid stork, stor hornugle, hvidrygget flagspætte, sangere, fluesnappere, natravn etc.

Maden laves på trangia. Overnatning i telte på campingplads.


Vi arrangerer fælleskørsel fra Danmark onsdag aften med forventet ankomst torsdag morgen. Hjemkørsel tidligt søndag morgen, med hjemkomst sent om aftenen.


Pris inkl. forplejning og campingplads. Der arrangeres fælleskørsel. Du skal selv medbringe personlig udrustning – gerne kikkert. Vi har telte.
Pris: 1000,-


Mindst 4 deltagere


Kursusafgiften betales ved modtagelse af faktura, og det vil af fakturaen fremgå, hvornår betaling senest skal være mig i hænde.

Afmelding skal ske skriftligt med oplysning om fakturanummer. Ved afmelding senere end 2 uger før kursusstart betales hele kursusprisen. Såfremt du bliver forhindret, er du naturligvis altid velkommen til at sende en anden deltager.

Hvis der ikke er plads på et kursus, giver vi dig besked med det samme. Når kurset udbydes igen, vil du automatisk blive kontaktet af os og tilbudt plads. Ved for få tilmeldinger forbeholder jeg mig ret til at udskyde eller aflyse kurset.

Vær opmærksom på, at det er din egen forsikring der dækker, hvis du kommer galt afsted. Vi instruerer dig i at gøre tingene sikkert. Vi kan således også aflyse delelementer, hvis der opstår umiddelbart ugunstige eller direkte farlige forhold.
Ursus Outdoor Education | CVR: 31435528 | Søndervang 17, 8654 Bryrup - Danmark | Tlf.: +4528590900